dissabte, 3 de desembre del 2011

Que no es perdi l'elegància!



El glamour és una cosa semblant a la L'alopècia: O es té, o no es té. Per això és un plaer trobar videoproduccions com aquesta, en la qual les dames (Luv), animen a la concurrència sense perdre el saber estar. I la concurrència respon amb un "dancing moderato"; és a dir, escombrant el territori a pinzellades, perquè els diferents perfums i eaus de cologne es barregin fins culminar en alguna mena d'escudella aromàtica.

Al final de l'actuació, es poden sentir algunes expressions d'eufòria enllaunades, mentre el públic va a la seva, sense arrugar-se el corbatí.

A destacar també, el decorat en el que sobresurten les artistes. Una concepció a l'estil xanadú, on qualsevol de nosaltres voldria trobar-se alguna vegada. Un sistema solar sencer de discoglobus, lluminària intermitent, plafons blaubellut i alguna serpentina situada estratègicament.

Màgia cromoconceptual al servei de la laca.




2 comentaris:

  1. El teu escrit no em pot semblar més encertat, però on és aquest night club amb look del l Scala de Barcelona dels anys 70?

    ResponElimina
  2. Estimada Anna, la màgia és una circumstància i no un lloc.
    Deixa't embafar pel regust de la laca i els esmokings fets amb les cortines de la iaia!...Ja veuràs que així obtindràs el poder de convertir qualsevol lloc, en la sala de festes dels teus somnis!
    Visca Xanadú!
    Visca les roller disco!

    ResponElimina