dimecres, 7 de desembre del 2011

Rafaella Carrà a Badalona


Els desaprensius de sempre, els ha faltat temps de criticar la decoració nadalenca en que, aquest any, l'excel·lentíssim ajuntament de Badalona ha obsequiat a la població. Això només pot venir de mala gent, desestabilitzadors i trinxeraires, que únicament pretenen fer la murga i imposar l'ordre dels pollosos.

Els que per les nostres venes no ens corre la sang sinó l'elegància, aplaudim rabiosament la iniciativa consistorial, senzillament perquè l'entenem.

S'equivoquen els que qualifiquen la gran escultura cònica instal·lada al bell mig de plaça com a "arbre de nadal": ignorants!

La forma cònica ha estat des de l'alba dels temps, símbol inequívoc de la feminitat sagrada. Combinant aquest potent símbol, amb un arrebossat de vivacitat blavosa i aguspirada, s'ens està transmeten un missatge ben clar. El gran con representa a Rafaela Carrà.
Encara hi ha algú que en tingui dubtes?

Per recolzar aquesta megaidealització escultural, s'ha volgut envoltar tot l'espai d'una lluminària directament inspirada amb els cànons de L'ortodòxia del gran Valerio Lazarov. Quines cataractes de sublim lluminositat, que s'escorre graciosament de les finestres i balcons, per transmetre una aura de gala de dissabte als badalonins (mediocres tots) que transiten pels voltants.

Badalonins! Us dic jo que hauríem de passejar-nos pel carrer de Mar amb vestits de lluentons i tacons d'agulla, amb esmòquings de vellut amb xorreres, amb pantalons de pedreria o xandalls brillants!

"I el pessebre?", encara gosen bramar les ordes de desheretats!
Enteneu que no ens fa falta. Si la missió de Jesús era conduir l'home de la terra al Cel, la missió del rafaelcarrerisme, és obsequiar a la terra i els seus habitants amb un reflex del Cel. El cromat, la lluentor i l'elegància han d'esdevenir la nostra redempció.

Compareu aquesta videoproducció amb el con de la plaça de l'ajuntament:


Aquí teniu la sublimació de la Rafaella:




Més Rafaella:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada