dimecres, 21 de desembre de 2011

Filmoteca: La Pantera de PozzuoliAvui inaugurem una nova secció dins aquest blog, a "Filmoteca" presentarem aspectes molt relacionats amb el cinema i la seva relació amb els nostres interessos.

Tot hi haver nascut a Roma, Sofia Villani, que així es diu de veritat Sofia Loren, es va criar a la localitat napolitana de Pozzuoli.
Ella sola exemplifica la passió més lasciva que s'hagi imprès mai en un fotograma. Posseidora d'un talent portentós, ben adornat amb un físic espectacular, no hi va haver fronteres per aquesta actriu.
Amb un sol moviment de maluc, ella deixa fora de joc a Nicole Kidman, Sharon Stone i Penelope Cruz juntes!

Us mostrem un primer tall extret del film "Capri" (19609, on ella fa de cabaretera i ens dona una lliçó glamourosa de seducció.

En el segon tall, extret de la mateixa pel·lícula, l'actriu canta "Carina", vestideta de nena petita i en el tercer, juntament amb l'inigualable Vittorio De Sica, a "Pane, amoree..." (1957), fa un desplegament dels seus encants.
Tingueu ben segur que, d'haver nascut en els temps bíblics, Sofia hagés enderrocat tota sola les muralles de Jericó, només ballant un mambo!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada