dimarts, 27 de desembre del 2011

Dedicat a la Laura Brandariz!



Aquesta simpàtica videoproducció ens mostra com és una disco-krishna totalment equipada. Podem veure que el jovent balla "a la disorganized", posant molt èmfasi a la polifonia campanística.  Al darrera hi ha els habituals "carrosses" asseguts, però (i cosa destacable) sense recolzar-se en cap barra ni succionar cap mena de compost alcohòlic.

L'absència de begudes, és en general, un tret molt característic de les disco-krishna. Per tant, deduïm que l'eufòria imperant, és conseqüència del consum dels coneguts pastissets-hari, que tot devot té l'obligació de regalar als vianants. Ai, els pastissets!...Corrien tantes llegendes que relacionaven els bons haris amb la gastronomia, que no tindríem prou espai en aquest blog per enumerar-les.

Per acabar, destaquem el "bonus-track" final d'aquesta videoproducció, on es veu una comitiva de haris passejant una representació d'en Homer Simpson en una furgoneta.
Un assaig per la cavalcada del proper 5 de gener?...és possible.

En tot cas, nomes em queda desitjar-te, estimada Laura: Hare Krishna!



2 comentaris:

  1. EEEEiiiii, que tens favoritismes o què? A aquesta Laura l'has colat !!! Amb tots els respectes, però no la tens com a seguidora .... he,he,he!!

    ResponElimina