dimecres, 18 de gener del 2012

Dinamitant el country




La capacitat ofensiva dels Estats Units fan que sigui la primera potencia militar del món. Paral·lelament a la seva força nuclear,  els portavions o els Navy Seals, també compten amb armes secretes tan destructores com les citades. En aquest cas, em refereixo a Sylvester Stallone i Dolly Parton, que destrossen una cançó com qui fa cagar el tió.

El geyperman del cel·luloide i la "muñeca repollo" del oest, es compenetren amb tota la mala intenció, per perpetrar aquest atac al country. Una escena més pròpia dels Muppets que d'éssers humans, que és corejada i animada per un grapat de figurants, que per això deuen cobrar...

Una joia de la destrucció, que mereix exhibir-se a les vitrines del déu de la guerra, al costat del atac amb napalm d'Apocalypsis Now i  el desembarcament del soldat Ryan.




4 comentaris:

  1. Del Stallone pots dir el que vulguis, com si el vols massacrar, però un respecte per la gran -i determinades parts del seu cos, més grans encara- Dolly Parton. He dit.

    ResponElimina
  2. Amic meu, t'ho miris com t'ho miris la bella Dolly és una pepa!
    En quan a les seves qualitats com a cantant, s'acosta a la serra de "Delicatesen".

    Més val que es dediqui a passejar la seva plastificada anatomia a les convencions per a Barbies i no provoqui borrasques amb el seus cants.

    Estallone, pel contrari, s'ha de reivindicar com a cantant, pensa en quina nova gamma de sons pot provocar, ara que està absolutament inflat de botox. Potser és millor que una gaita!!!

    ResponElimina
  3. Certament, Miquel, que no havia pensat en les possibilitats múltiples de l'Stallone com a instrument per crear música electrònica de gama alta. Però això de comparar a la Dolly Parton amb una Barbie, ni parlar-ne: no s'assemblen en res!

    ResponElimina
  4. Bé...De fet és una Barbie passada per acccelerador de partícules.

    ResponElimina