divendres, 27 de gener de 2012

Dedicat a Francesc!Podríem qualificar aquesta videoproducció d'autèntic festival ditxaratxer, de fet en té tots els ingredients.

Hi ha nenes maques mooolt lleugeretes de roba, fent coreografies d'estar per casa, però a qui li importa l'art veient aquests bens de Déu , posseïdores d'unes  mamelles que salten graciosament, com els picaroils del trineu de santa Claus.

Hi ha un pertorbat manipulant unes torxes incandescents entre la gent, que fa més por que gràcia. Fins hi tot es marca un numeret de fakir, el molt boig!

Hi ha una mena d'Eddy Murphy, que és el cantant, que deu respondre al nom de James Lloyd, calça un look d'animador de creuer, que el fa semblar el més enrotllat del carib. Llàstima dels pantalons, que du cordats a la laringe.

Darrera seu hi ha la xaranga, que procedeixen amb professionalitat (sort d'ells!) encara que no poden evitar els saltirons en algun moment d'eufòria. A tenir en compte el pentinat i els pantalons del acordionista, que el converteixen en una mena de sireneta peluda.

Amb sis vasos de Rom a la sang, ha de semblar un espectacle collonut!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada