dissabte, 27 d’abril de 2013

Erato


Aquest grup musical femení, que pren el nom d'una musa grega, és una font de originalitat. La seva música és humil i càlida, però molt treballada.

Hom creu al escoltar-les que la aparent senzillesa del seu treball , és tan sols una manera de maquillar la extraordinària sofisticació de la seva proposta.

Música per a dies de pluja.
dimecres, 24 d’abril de 2013

Joves per sempre


Atents a aquesta versió gurmet del clàssic "Forever young" treballat per Rebekka Bakken.

Dona gust compartir el planeta amb artistes com Rebekka, aquesta cantant noruega de veu de vellut, provinent del món del jazz, s'atreveix una mica amb tot.

Amb el seu talent i atributs, ja pot.dimecres, 17 d’abril de 2013

Un concepte conceptual


Els músics del carrer sempre proven d’atraure els vianants amb les seves habilitats.

N’hi ha que tenen una concepció molt hermètica del que fan però que potser acabaran creant una tendència que milers de papanates imitaran enfervoridament.


dilluns, 15 d’abril de 2013

Cançó paquidèrmica


Uns regalims de romanticisme, un raig de bohèmia, empolsegat amb circ i tenim com a resultat, aquesta experiència videogràfic-musical.

La sonoritat va creixent i es van afegint trames sonores i instruments, com si la cançó fes un cercavila i tot allò amb el que es creués, s'anés incorporant.

I en el fons de tot, l'esperit de l'elefant, aquell que els reis esgarrats volen vèncer, però que esdevé immortal per sempre!


dilluns, 1 d’abril de 2013

Recital: The Marmalade


En aquesta ocasió us presentem sobre el nostre escenari virtual als The Marmalade!

Aquest és un grup escocès que va anar transitant per la dècada dels seixanta, provant de trobar-se a ells mateixos. A finals d'aquell decenni i a començaments dels 70, varen tenir el seu millor moment.

Les seves aportacions descriuen l'aroma de la època i val la pena recuperar-los.

Gaudiu del recital!