divendres, 30 de novembre de 2012

Per fer ploure


És possible que sigui la pitjor cantant del món. Desafina amb tanta abundància que no és possible de distingir-li una nota bona.

Realment, no havia pogut escoltar res de semblant des que en un documental del National Geografic, vaig sentir una balena geperuda.

Només ho puc qualificar d'una manera: un malson!dilluns, 26 de novembre de 2012

Lliçons de ball
No deixem anar l'orbita finesa, que dona molt de si. En aquest triplex, podrem veure primerament un curiós muntatge que barreja un video didàctic amb un tema immortal.

Posteriorment, també us ofereixo les fonts a partir d'on s'ha aconseguit aquesta meravella.divendres, 23 de novembre de 2012

El Mad Max dels fiords


Continuem explorant la fascinant cultura àrtica. Aquesta mostra ens situa en un futur apocalíptic on la gent ha decidit convertir llurs cervells en microones radioactius.

Una sessió de bondage marrà, una mica de pseudocountry i una manada de freaks disposats a impregnar-nos amb una cançoneta enganxosa com la resina d’un pi.

Gaudiu!...
dimarts, 20 de novembre de 2012

En suomi si-us-plau!


Aquest reconegut artista finlandès ens regala una simpàtica videoproducció de conya escandinava. Profusió de xandalls i pijames, serrells de paller i un acordió que ajuda a engrandir la dimensió pretesament humorística d'aquesta obra.

Finesa i batins al servei d'uns éssers amb cervell de ren.


diumenge, 18 de novembre de 2012

El cel d'en Bryan


Què dir d'aquest himne de Bryan Adams. A alguns els pot provocar arcades, a d'altres els pot elevar a les alçades nirvàniques.  Encara que és indiscutible que la cançó ha esdevingut un himne d'encenedor, per ser taral·lejat massivament.

Moments de comunió acústica.

dilluns, 12 de novembre de 2012

Jamborg 9


El megaultra robot disposat a la lluita per defensar el bé és diu Jamborg 9. Sembla ser que és un paio que al creuar el rellotge amb l'altre canell, ell i el seu Fiat 500 es transformen amb un  cyborg  gegant amb armes de destrucció massiva i bijuteria de plàstic. Passat aquest plantejament, la resta són hòsties, rajos, saltirons heroics i una col·lecció de col·legues i enemics que semblen escapats d'un comerç d'electrodomèstics.


dijous, 8 de novembre de 2012

Filmoteca: The partyInoblidable i hilarant film on Peter Sellers transformava una festa d'etiqueta amb un happening hippy.

Imprescindible pels que es senten incomodes en un casament o aquells que l'estètica lounge és una religió!


dilluns, 5 de novembre de 2012

Pizza freak


Sensualitat, ritme i manca d'higiene es barregen alegrement  en aquesta bonica videoproducció musical, apologètica, a favor de les pizzeries de suburbis i ghetos perifèrics varis.

El  personatge encarregat de perpetrar aquesta interessant interpretació, sembla tret d'entre els sicaris d'un mafiós balcànic de tercera categoria.

Si us agraden els sabors intensos, no us ho podeu perdre!


dissabte, 3 de novembre de 2012

Passió per la fruita


Tenacius D no és precisament una orquestra de cambra, ells tenen la capacitat de versionar temes i fer que aquests, amb la seva sola interpretació, es tornin obscens.

Aquí converteixen un paradís vegetarià en una orgia de sensacions d'exquisida repugnància.

És per això que són molt  benvinguts, ja que en el panorama creatiu, de tant en tant fa falta algú que es faci caca damunt de l'art.